Sommerens beste øyeblikk

Et VM med virkelig spenning

Før sommerens VM var det mange hypoteser om vinnerne, og de færreste hadde sett for seg et klart lag som en vinner av denne turneringen. Enkelte mente Brasil og Spania var favoritter, mens andre så for seg at Tyskland eller Argentina skulle sparke i gang en ny finale. Like under kom lag som Portugal, Belgia og Frankrike sparkende. Førstnevnte var nykronede Europamestere og kom inn i mesterskapet med mye selvtillit og en Ronaldo i toppform. Både Belgia og Frankrike bidro med gylne generasjoner, og spesielt Belgia ble tippet som en av de største jokerne. Det skulle derimot bli en liten underdog i Frankrike som vant mesterskapet. Selv om det på ingen måter var den største overraskelsen innen fotball, så var det heller ikke sånn at Frankrike skilte seg ut som den aller største favoritten i mesterskapet. Gjennom det heseblesende mesterskapet, så skulle det derimot bli mye spenning og kanskje da spesielt for de som satte spill.

Mye penger å tjene på tipping

Når et mesterskapet byr på såpass mange overraskelser, så er det veldig vanskelig å være bookmaker. Spillere som har mye mer tid til å analysere enkeltspill kunne tjene store penger på spill. For eksempel ga spill som at Diego Costa, Spanias førstevalg, skulle score over 2 mål gode odds hos Unibet sine markeder. Spissen skulle score de 2 målene allerede i første kamp. Andre kamper som bydde på god odds var Kroatias overhøvling av Argentina. Etter en elendig kvalifisering til mesterskapet og dårlig åpning mot Island, så var det mange som mente at Argentinerne skulle ut allerede i gruppespillet. Tross at de var favoritten hos bookmakerne, så skulle Argentinerne gå på et soleklart tap mot Kroatia, og de som virkelig hadde gutsen til å se realiteten i kampen vant store penger på Kroatia sin ørlille bragd.

Lær av VM

Det kanskje aller største en kunne lære av dette VM-et er at en alltid bør gjøre sin egen research og ikke alltid tro på bookmakerne sine odds. En bør innse at selv om disse gjør alt de kan for å tjene penger, så har de simpelthen ikke tiden til å analysere alt som er av faktorer. Det har derimot du dersom du spesialiserer deg på et par spill. I stedet for å la følelsene styre dine spill, så bør du bare satse alt på å gjøre en grundig analyse og sette dine spill lenge før starten av kampen. På denne måten øker du dine sjanser for vinst. Se spesifikt etter spill som har en høyere odds enn det du mener er forsvarlig. Kanskje er dette vanskelig å identifisere i starten, men etterhvert som du utvikler dine ferdigheter, så forbedrer du dette ganske så raskt.

Turneringer på rekke og rad

Selv om det er nesten 4 år til neste VM, så er det arrangementer i rad og rekke å tippe på. De store ligaene der ute har knapt begynt, og du har fortsatt muligheten til å sette spennende spill hos bookmakerne. Dersom du liker å holde dine spill her hjemme, så synger også Eliteserien på et spennende siste vers. Uansett hva du velger å spille på, så kan du være garantert en spennende høst med mye moro. Ved å sette et par spill, så øker du bare spenningen ytterligere. Nyt engasjerende fotball pluss mulighetene til å vinne store beløp på din ekspertise!