Den beste tippestrategien

Hvordan vinner storfiskene om og om igjen?

Kanskje har du en venn, eller kanskje har du bare hørt om den typen som vinner om og om igjen på tipping. Disse personene er det få av, men enkelte av disse lever av tipping som en fulltidshobby. For oss hverdagslige, så kan det fort gjort å være å tenke at dette er supermennesker som vi aldri vil kunne måle oss med. Forskjellen mellom oss og dem er derimot ofte liten, til tider nesten ikke tilstedeværende. Den mest avslørende forskjellen er faktisk ofte om de lar psykologien som spilleselskapene tjener så mye penger på være en faktor eller ikke. Når du blir fristet av et spill, så hopper du mest sannsynlig rett i fella til spilleselskapet. Bookmakere skal tross alt tjene penger. Med en god tippestrategi, så kan du derimot vinne de store pengene og unngå fellene til spilleselskapene.

Tipp der din kunnskap ligger

Med de ekstremt store markedene der ute, så er det fort gjort å bli fristet til å sette spill i vildens sky. Et viktig, og kanskje åpenbart tips, er å sette spill der du kjenner forholdene. Selv om det høres åpenbart ut, så er det mange som feiler på dette punktet. Kanskje ser en at Juventus har 2 i odds borte mot et bunnlag, og en bare har et par minutter på å sette spillet. Når du hopper på den psykologiske karusellen, så gjør du forhastede beslutninger som dette. Plutselig viser det seg at Juventus stiller ekstremt svekket og ikke tar hjem seieren. Gjør altså grundige analyser, og enda bedre, hvis du kan spille på lag du kjenner godt, så kan du gjøre dette!

Slå bookmakerne

Ofte snakkes det om å slå bookmakerne innen tipping. Det nevnes derimot sjeldent hva dette faktisk betyr. I praksis så er det å slå bookmakerne bare vitne om at du tjener penger på din tipping. Da må du være bedre på å forutse resultater enn en bookmaker. Dette handler om et spill innen statistikk. Se for deg for eksempel at et spill står til 3 i odds, men du mener det burde vært 2.5. Da er dette et spill du bør spille på dersom du er komfortabel, fordi i lengden, så vil du tjene på det om du har en god evne til å analysere. Over tid, så vil disse små forskjellene utgjøre store summer i markedet. Så om du ser spill hvor oddsen er høyere enn det du mener den bør være, så vil det være fordelaktig for deg å sette et spill her. Det er kanskje den mest oversette, men samtidig den beste tippestrategien, å slå bookmakerne på det de er best til.

Styr unna fellene

God tippestrategi kan ofte summes opp ved å unngå fellene. For de aller fleste spillere, så handler det faktisk ikke om at strategien slår feil. Selv med den beste strategien i hånd, så kan en fort ende opp med å hoppe på ugunstige spill. Det er derfor essensielt at du lar din tippestrategi stå i sentrum, og at du spiller på de spillene du faktisk vet mest om. Kanskje går du glipp av noen gode muligheter innimellom, men i lengden så ville du ha tapt på å hoppe på disse spillene. Vær derfor sikker når du spiller, og viktigst av alt, styr unna de mange fellene der ute.