Ulidelig spenning i Norsk fotball

Endelig en innspurt Eliteserien verdig

De siste sesongene i Tippeligaen har vi opplevd et Rosenborg som har høvlet over alt og alle. Før denne perioden så vi også et Molde som var helt dominant og ikke lot noen til. Selv om det er godt å se norske lag gjøre det såpass bra både her hjemme og i utlandet, så tar dette en stor del av spenningen ut av ligaen. I år har derimot mange nøytrale supporteres bønner gått i oppfyllelse. Med Rosenborg og Brann i en tittelkamp som fort kan vare hele veien inn, så er det ingen som kan si sikkert hvem det er som vil gå av med seieren til slutt. Det samme er dog tilfellet i bunnen. Der lag som Sandefjord og Start har vært klare nedrykkskandidater i lange tider. En jevnere bunn enn noensinne har derimot ført til at disse lagene fortsatt har verdige sjanser til å holde seg oppe. Eliteserien har nærmest aldri vært jevnere, og med skarve 9 runder igjen, så kan hvem som helst stikke av med tittelen og rykke ned.

Kampene å se opp for

Fremover vil det være mange kamper å se opp for, men den kanskje aller største er gigantoppgjøret og kanskje til og med den avgjørende kampen mellom Rosenborg og Brann. Den 28. Oktober møtes de to titteljagende lagene til dyst i Bergen. Alt er rigget for et oppgjør som det vil snakkes om i lang ettertid. Dersom du er av typen som liker å sette spill, så vil du garantert få en god odds her. Dette blir jevnt og spennende, men dersom du har en ekspertise innen norsk fotball, så kan du fort vinne raske penger her. Det vil mest sannsynlig lukte svidd av Molde mot Rosenborg den 30. September. Selv om Molde er noe hektet av tetkampen, så vil de være lystne på å frata sine rivaler i nord muligheten til å ta enda et gull. I bunnen er hver kamp et mål om å holde seg i live, men Sandefjord mot Start den 4. November blir kanskje den mest spennende kampen her. Sandefjord skal også opp mot både Brann, Rosenborg og Molde, så det er helt essensielt at de tar poeng i de enklere kampene.

Hvorfor du bør tippe på Eliteserien

Interessen for norsk fotball har virkelig tatt seg opp de siste årene, men den er fortsatt ikke like stor som for eksempel Engelsk fotball. Naturligvis har dette noe med kvaliteten å gjøre, men det er fortsatt skuffende at nordmenn fortsatt ikke er mer opptatt av norsk fotball. Dette vitnes det klart om innen tipping, der de fleste spill foregår på utenlandsk fotball. Dette er derimot synd, fordi den norske Eliteserien kanskje er den aller mest interessante ligaen der ute å spille på. Her scores det mye mål og sjokkerende resultater foregår i hver eneste runde. Bookmakerne kan rett og slett aldri bestemme seg. Det er nemlig en hel rekke faktorer som spiller inn her. Dersom du er glad i sport og har innsideinformasjon om den norske ligaen, så er det dermed mye penger å hente her. Slå bookmakerne ned i støvlene med dine kunnskaper, og før du vet ordet av det, så kan du vinne riktig store summer på en liga de færreste i det hele tatt gir en tanke. Spill på Eliteserien i dag og vinn store penger!