Siden for fotballtipperne

Har du en god magefølelse på hvem som vinner?

Tipping er kanskje en av de mest spennende aktivitetene en kan fylle hverdagen med. For hvert spark på ballen, hver eneste sklitakling og hvert mål, så øker hjertepumpa. Når en dommer blåser i gang et oppgjør, så er spenningen doblet dersom det står penger på spill. Kanskje sitter du foran skjermen og ber i det stille, eller kanskje er du på stadion og skriker på guttane dine. Uansett, så er tipping kanskje den mest artige aktiviteten der ute. Det er derfor denne siden ønsker å vise deg tipping på fotball fra en litt annen side enn det du er vant til.

Tips til ligaer og spill

Denne siden gir deg gode tips til hvor du bør plassere dine spill. Det kanskje aller beste tipset her er å sette dine spill på ligaer du vet mye om, og da bør Eliteserien stå høyt. Selv om mange nordmenn hevder denne ligaen ikke er god nok, så er det mye penger å tjene på tipping her. Med mange jevngode lag og små faktorer som avgjør, så kan du fort slå bookmakerne med litt innsideinformasjon. Gjør du leksene dine godt, så bør det faktisk ikke være noen tvil om at du kan vinne store penger over tid.

Lær deg strategier

Det viktigste du må gjøre når du skal tippe på fotball er å sette opp en strategi. Denne siden lærer deg hvordan du gjør dette mest effektivt, og hvordan du faktisk slår bookmakerne. Ikke la disse lure deg med sine psykologiske spill, og stå støtt i det med din gode plan. Det er på denne måten du vinner mest penger på den enkleste måten. Bruk derfor de verktøyene du finner på denne siden for å legge en plan som ikke selv den mest slue bookmakeren kan slå.