Hvilket tippeselskap er det aller beste?

Et marked som kryr av gode kandidater

Enten en har spilt på nett i flere år eller akkurat skal til å starte, så går en med tanken om hvem som er det beste spilleselskapet der ute. Det kan være vanskelig å vite selv for den mest erfarne. I en jungel av et marked, så kryr det av gode kandidater. Grunnet en ekstremt stor konkurranse i markedet, så er det vanskelig å bestemme seg for et spesifikt selskap å gå for. Med ekstremt store bonuser, kampanjer, nye og engasjerende spill, så er det ikke blitt noe enklere akkurat. Det er derimot desto viktigere å faktisk legge inn en analyse før en velger et spillselskap. Dette scenariet kan ofte sammenlignes til det hverdagslige eksemplet om hvor en skal kjøpe strømmen fra. De aller fleste velger det trygge og gamle selskapet, men ender opp med å tape tusenvis i året. Sånn er det også innen spilling på nett, der de fleste ser ut til å bare la tusenlappene fly uten å tenke seg om så altfor mye.

Se forbi overflaten

Dersom en ser forbi gigantene som bruker tonnevis av pengesekker på TV-reklamer i året, så finnes det mange gode alternativer. Selv om verken Unibet, Betsson, Betsafe eller noen av de andre store aktørene neppe er dårlige valg, så er det et lurt tips å se litt nedover. De mindre aktørene har kanskje ikke like mye penger på bok til markedsføringen, men de er desto mer påpasselig til å gi deg de beste tilbudene. Dersom du går for mindre aktører som Coolbet, Bethard eller Redbet, så får du ofte et bedre tilbud, dog ikke større beløp på bonusene. Det som menes med dette er at de aller største aktørene tilbyr deg flere tusen i bonus, men du ser sjelden pengene grunnet omsetningskravene. For å cashe ut et par hundre kroner i bonus, så må du ofte hos disse vinne opp til 10 ganger innskudd pluss bonusbeløp. For deg som kan matte, så blir dette helt uaktuelt. Derfor kan store aktører fort lure deg med reklamer og innskuddsbonus, mens det gjelder å lese det som står med liten skrift under bonusen. Det som er enda mer betryggende er at de små selskapene ikke bruker flere millioner på reklame, og heller ikke bruker et øre på å si noe om det.

Velg basert på hvem du er

Selv blant de mindre aktørene med bedre betingelser, så finner vi naturligvis store forskjeller. Den kanskje aller største forskjellen er innen bonusene og hvordan disse er formet. Enkelte tilbyr store beløp som skal omsettes til høyere ganger. På den andre siden tilbyr andre selskap mindre beløp, men dog med lavere krav til omsetning. Det finnes til og med selskap som tilbyr helt gratis spill som en del av innskuddsbonusen. Derfor er det ingen enkel oppgave å velge seg ut et spillselskap her. Faktisk ser folk på bonusene og tilbudene fra en helt feil vinkel. Det er viktig å se bort i fra de store beløpene, og heller tenke over hva slags spiller en er. Dersom bonusen er stor, men krever omsetning for over 15 ganger beløpet for eksempel, så bør du være sikker på at du spiller mye. På den andre siden kan det hende at lommeboka di er tynn, og du bør gå for en bonus med høy prosent. Velg det som passer din stil og lommebok når det kommer til spillselskapenes bonusordninger!