Fotball på TV

Vi må jo være ærlig med oss selv og innrømme at de aller fleste av oss ser på fotball via TVen. Derfor skal vi i denne artikkelen gå nærmere inn på hvordan du kan gjøre kampen like spennende hjemme, som det den ville blitt på stadion!

Lag en kamprutine

Mange av oss har dette allerede, men hvis du ikke har det, så anbefaler vi at du lager en med det samme. Det kan være å ta på seg drakta til favorittlaget ditt om morgenen, deretter ta seg en løpetur (eller en øl) og tenke på hvor spennende kampen kommer til å bli. Mange tar også tid til å skrive på sosiale medier hva de tenker resultater kommer til å bli, eller diskutere med andre fans. Det er også her mange følger med på lagoppstillinger og andre statistikker relevant for kampen.

Følg med litt overalt

Hvis du har lyst til å følge flere kamper, er det jo også mulig å se på kamper via Live stream med Unibet TV, her er utvalget svært godt. De fleste av oss har både en TV og en datamaskin/telefon, så dette skal gå bra.

Få ut følelsene dine!

Er du frustrert eller glad? Si det! Når du er på fotballkamp er det vanlig å skrike og hoie. Så hvorfor ikke gjøre det hjemme også? Du får opp intensiteten når du bare lar følelsene dine ta overhånd! Det hjelper nok også hvis du samler en hel gjeng foran TVen, da er dere mye nærmere kampstemning.

Feir!

Når det går bra, så feir. Kos deg med en øl eller bare juble! Vi mener at å feire er noe av det viktigste vi gjør her i verden, så hvorfor ikke benytte anledningen til å feire en seier når du kan? Det er jo absolutt viktig for å holde på moralen!

Det viktigste er uansett at du koser deg!